top of page

Фотоволтаични системи

Технологични решения

Соларните панели които предлагаме са подходящи както за лична употреба на малки пространства, така и за построяване на фотоволтаични централи. 
Тук ще намерите варианти и приложения за тях.

Фотоволтаични панели за бита, за дома и за вилата

Фотоволтаични панели за бита

С покачването цените на тока и спадането цените на фотоволтаичните системи, те се превръщат във все по-достъпна и оправдана инвестиция за крайните потребители и бита. Осен че соларните панели на покрива или в градината биха ни помогнали да спестим доста голяма сума от сметките си за електричество, те са начин да намалим вредните емисии и да подарим едно по-добро бъдеще за децата ни.

Основните видове системи които се изграждат са 3. 

On Grid, Hybrid, Off grid. Определянето на коя система е най-подходяща за дома (вилата), зависи изцяло от нуждите и възможностите Ви. 

Фотоволтаични панели за бизнеса

Соларните системи са много подходящи за бизнеса независимо дали искат сигурен начин да намалят месечните си сметки за ток или да изградят бизнеса си върху устойчив модел.

Слънчевата енергия едни от най-сигурните източници на възобновяема енергия. В зависимост от особеностите на слънцегреенето в различните райони може да се прогнозират и изчислят много точно нуждите на даден бизнес и на база на тези данни да се изгради най-оптималната фотоволтаична система.

Solar Panel Roof(соларен покрив) фотоволтаични соларни панели за бизнеса
Фотоволтаични соларни панели за ФЕЦ solar panels

Фотоволтаични панели за ФЕЦ

Фотоволтаичните електроцентрали са една от най-добрите дългосрочни инвестиции които можете да направите в наши дни. Чрез изграждането им Вие помагате на населението с работни места, на природата чрез опазването на околната среда и намаляване на вредните емисии. Освен това Вие създавате сигурен и почти самоподдържащ се бизнес който в продължение на години ще продължи да се отплаща.

Изчисленията показват, че с намаляването на цените на соларните панели и повишаването цените на тока, една  фотоволтаична електроцентрала може да се изплати в рамките на 4,5год- 8год. в зависимост от технологиите вложени в нея. Имайки в предвид, че средният експлоатационен период на едно такова съоражение е 20год., то инвестицията наистина си струва.

bottom of page